Лідер гурту «СКАЙ» гостюватиме у Рівному. На «Зеленці» буде «квартирник»

Олег Собчук популяризує здоровий спосіб життя

Сьогодні, 21 червня, у рамках Всеукраїнського велотуру «Незалежний» у Рівне приїде засновник і фронтмен українського рок-гурту «СКАЙ» Олег Собчук. Поїздка вокаліста стартувала 8 червня у селищі Мілове Луганської області – це крайня східна точка України.

Музикант планує проїхати 2151 км за 20 днів, відвідати 18 великих міст і завершити велотур у Чопі на Закарпатті. 

Мета проєкту - популяризація здорового способу життя під час пандемії та зосередження уваги молоді на актуальних проблемах алкоголю та наркотиків.

Голова РОДА Віталій Коваль
Голова РОДА Віталій Коваль

Зустріч у Рівному відбудеться за підтримки голови Рівненської ОДА Віталія Коваля у форматі «квартирника» -

спілкування, відповіді на запитання, виконання відомих пісень гурту, і розпочнеться о 21 годині у парку імені Т. Г. Шевченка на літній естраді «Зеленка», повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Нагадаємо, Всеукраїнський велотур «Незалежний» реалізовано у рамках проєкту «Соціальний діалог». Стежити за веломандрівкою можна в соціальних мережах гурту «СКАЙ» та Олега Собчука. Також, аби підтримати ініціативу Олега Собчука, потрібно викласти відео, на якому ви займаєтеся спортом під улюблену пісню рок-гурту «СКАЙ» із відміткою акаунтів JBL Ukraine та СКАЙ / SKAI та хештегами #НЕзалежнийвелотур #JBLзвукщотобіпідходить.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень