На Рівненщині активно розвивають меблеву галузь і запрошують інвесторів (ФОТО)

Віталій Коваль розповів, хто може отримати вагому підтримку

На Рівненщині підтримуватимуть розвиток меблевого та деревообробного бізнесу.

Про розвиток на Рівненщині потужного меблевого кластера розповів голова ОДА Віталій Коваль під час першої в Україні міжнародної меблевої В2В виставки-конференції Furniture of Ukraine Business Expo.

Аби створити на Рівненщині потужний меблевий кластер, який дасть можливість випускати високоякісну продукцію з високою доданою вартістю, потрібна належна підтримка та стимулювання на регіональному рівні», – акцентував Віталій Коваль під час виступу у панельній дискусії на тему: «Меблеві кластери в Україні: від заснування до отримання прибутку».

Віталій Коваль - голова Рівненської ОДА.
Віталій Коваль - голова Рівненської ОДА.

Робота зі створення на Рівненщині меблевого кластера розпочалась ще у 2019 році і є спільною ініціативою керівництва ОДА та Української асоціації меблевиків.

Меблевий кластер охоплює такі сфери діяльності: деревообробна, меблева, швейна, а також сфери дизайну й логістики.

 

 

Це даватиме можливість виготовляти та просувати в регіоні та за його межами продукцію з високою доданою вартістю.

На сьогодні у меблевому кластері Рівненщини є провідні деревообробні та меблеві підприємства області – «Свиспан Лімітед», «ОДЕК» Україна, «Українські лісопильні», «Морган Феніче», продукція яких має попит далеко за межами України.

Голова ОДА Віталій Коваль також розповів, що вагому підтримку в області можуть отримати представники меблевого та деревообробного бізнесу, залучені як учасники Rivne industrial park.

Це, передусім, пошук та належне документальне оформлення земельних ділянок і об’єктів нерухомості.

 

 

А також отримання земельної ділянки без аукціону, розробка детального плану території, пільги з розмитнення та розстрочення сплати ПДВ за ввезення учасниками індустріального парку імпортного устаткування та комплектуючих, – повідомив Віталій Коваль.

Він також висловив готовність до співпраці та запросив потенційних партнерів разом розвивати меблевий кластер Рівненщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень