Рівненська поетеса і бард Лідія Гольонко презентуватиме диск своїх пісень

Презентація відбудеться у Рівному у неділю, 25 вересня.

Про презентацію Лідія Гольонко повідомила у соцмережі Фейсбук:

Лідія Гольонко · Дорогі друзі! Запрошую всіх на презентацію диска авторських пісень "Зіграйте, маестро!", яка відбудеться 25 вересня 2016року у виставковій залі Будинку культури о 15 год. Буду рада зустрічі з Вами!!!

Лідія Гольонко живе у Рівному і працює бухгалтером гіпермаркету "Епіцентр".

Вона була учасницею фестивалю сучасної пісні “Червона рута”, трьох фестивалів авторської пісні та співаної поезії “Оберіг”. Про пісенну творчість Лідії Гольонко знято короткометражний документальний фільм. А її пісня “Не молились козаченки” звучить у документальному кінофільмі “Собор”.

Свою першу поетичну збірку "Поріг" Лідія Гольонко видала у 1992 році. Потім тривалий час не друкувалася, оскільки вважала, що поезія нікому не потрібна, і тривалий час боролася з тяжкою хворобою. У цей момент прийшло й переосмислення ролі поезії в її житті.

Після одужання Лідія Гольонко видала відразу дві книги і у березні цього року презентувала їх у Рівному. Це книги  "Сім нот любові і печалі", в якій зібрані вірші за останні два роки, і поема про нелегальний видобуток бурштину на Рівненщині "Легенда про бурштин". 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень