Легендарна «Полісянка», що відкривала Олімпіаду, святкує 60-річний ювілей у Рівному (ВІДЕО)

Грандіозний концерт відбудеться завтра

Скріншот з відео відкриття «Олімпіади-80»

У понеділок заслужений ансамбль танцю України «Полісянка» з нагоди 60-річчя влаштовує грандіозний концерт. З цієї нагоди колектив на чолі з керівником, народним артистом України Віктором Марущаком, запрошують усіх 14 жовтня о 15:00 у Міський Будинок Культури.

В концерті візьме участь народний оркестр «Наспів», керівник: Сергій Мостовий.

 

Живий звук, - повідомляють організатори.

Адміністратор МБК Наталя Лозовська опублікувала відео виступу ансамблів народних танців України, серед яких і рівненська «Полісянка», на відкритті Літніх Олімпійських ігор 1980 року у Москві:

 

- Чому варто витратити 2 хв свого життя на перегляд цього відосика? Та хоча б тому, що в той час, коли мій тато лише починав мріяти про сина (він тоді ще не знав, що сином буду я) — наша рівненська «ПОЛІСЯНКА» клала на лопатки російську Москву українським гопаком!

 

До слова, 14 жовтня, о 15:00 Заслужений самодіяльний ансамбль танцю України "Полісянка" / Polisyanka святкуватиме 60-річний ювілей на сцені МБК і «ветерани» колективу, які в далекому 1980-му брали участь у цій фантастичній церемонії відкриття Олімпіади, будуть у залі.

 

«Полісянка» - це крутєйша українська історія і рівненська гордість!,- написала Наталя Лозовська на своїй сторінці у Facebook.

Квитки: в касі Міського Будинку Культури. Довідки за телефоном: 097-055-3221.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень