

Спосіб перевірений роками, і ще жодного разу не підвів
Скільки разів було таке, що м'ясо зі звареного бульйону ніхто й пробувати не хоче. Воно жорстке, прісне і зовсім не апетитне. Але проблема зовсім не в самій якості м’яса, а у температурному режимі.
Дуже важливо слідкувати, аби бульйон не кипів на плиті, інакше з м’яса вийде весь сік і воно перетвориться на щось гумоподібне.
Тож ще наші бабусі користувалися невеличкою хитрістю – опускали у каструлю з бульйоном стакан. Як тільки він починав деренчати через булькання води, треба було зробити менший вогонь.
Все – страва врятована, м'ясо залишиться смачним і соковитим.
Радіо Трек: НОВИНИ
Стосується усіх, хто є клієнтом Приват Банку: повідомили про важливі зміни
Під захистом Всесвіту: 4 знаки Зодіаку, яких буде супроводжувати удача весь 2025 рік
Фінансовий успіх – Рибам, приємні сюрпризи – Терезам: гороскоп на 25 березня
Назвали рибу, яку категорично не можна їсти, хоча її продають в усіх супермаркетах
Як часто можна фарбувати волосся: про це треба знати всім жінкам
Кладіть рулон туалетного паперу у холодильник: божевільний робочий лайфхак
Тісний гараж: Як захистити авто від пошкоджень?
Що робити з цибулею після викопування, щоб довго зберігалася зимою: Не проґавте час (ВІДЕО)
6 лайфхаків, після яких ванна кімната завжди буде ідеально чистою
Навіщо губку для миття посуду нагрівати у мікрохвильовій печі: хитрість від досвідчених господинь
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415