Лайфхак від бабусі: покладіть стакан в бульйон і це буде кулінарний шедевр

Спосіб перевірений роками, і ще жодного разу не підвів

Скільки разів було таке, що м'ясо зі звареного бульйону ніхто й пробувати не хоче. Воно жорстке, прісне і зовсім не апетитне. Але проблема зовсім не в самій якості м’яса, а у температурному режимі.

Дуже важливо слідкувати, аби бульйон не кипів на плиті, інакше з м’яса вийде весь сік і воно перетвориться на щось гумоподібне.

Тож ще наші бабусі користувалися невеличкою хитрістю – опускали у каструлю з бульйоном стакан. Як тільки він починав деренчати через булькання води, треба було зробити менший вогонь.

 

Все – страва врятована, м'ясо залишиться смачним і соковитим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень