Ласкаве прізвисько, яким називає вас партнер, розповість все про його ставлення до вас

Знайдіть своє

Деякі закохані придумують один одному різні прізвиська. Здається, що вони виникають самі собою. Однак вчені переконані, що ласкаві прізвиська завжди мають приховане значення і багато що можуть розповісти про стосунки в парі

Котики, зайчики та інші тварини

«Котик», «зайчик», «рибка», «ластівка» — всі ці прізвиська йдуть з дитинства, з мультфільмів і дитячих казок про звірів. Чоловік, якого ласкаво називають «ведмежа», може уособлювати того самого ведмедика з дитинства. Цим терміном позначають предмет, що створює в дитини відчуття психологічного комфорту в стресовій або незвичайній ситуації.

Звірі великі й маленькі звірі

 «Мій Тигр» — це про те, що ваш супутник відіграє домінантну роль у стосунках і привабливий в інтимному плані. А ви виступаєте у ролі приборкувача.

«Моє кошенятко» та «киця/кішечка» — це дві різні історії. Кошеня — це істота, яка викликає розчулення, а звернення «киця» — це показник чуттєвого тяжіння до партнерки.

«Курчаточко» — нагадування про слабкості й залежності партнера.

«Їжачок» — показник того, що взаємини з коханим або коханою якимось чином травматичні та болючі для вас.

Романтично-пафосні прізвиська

«Життя моє», «любов моя», «перлина мого серця» і подібні — це показник нещирості вашого партнера. Найімовірніше, він просто любить говорити красиві слова і засипати компліментами, однак слова можуть залишитися лише словами, а коли настане час діяти, такий романтик просто піде зі сцени.

Кохана/коханий, мила/милий, дорогий/любий, моя добра/мій хороший

Всі ці звернення можна назвати формальними та банальними, і вказують вони про таке ж формальне ставлення до вас (ред. – якщо партнер вас постійно так називає). Ваш супутник або супутниця використовують слова, якими, як їм здається, заведено виражати ніжні почуття.

Звернення по прізвищу або по батькові

Це вказує на потребу дистанціюватися від партнера, оскільки у парі відносини скоріше формально-офіційні, ніж близькі. Таке звернення передусім є показником поваги, а не любові та ніжності.

Втім, якщо, наприклад, дружина у присутності третіх осіб іноді називає свого чоловіка на ім'я й по батькові, то це може свідчити про її бажання підкреслити його соціальний статус.

Сонечко

Якщо ви називаєте свого партнера «сонечко», значить, вам тепло і комфортно поруч з ним. Разом з тим у вашому партнері є, на ваш погляд, щось недоступне, бо недарма ви вибрали порівняння з небесним світилом, яке знаходиться від людини дуже і дуже далеко.

Лялечка

Це той випадок, коли ласкаве прізвисько говорить саме за себе і розповідає про суть взаємовідносин в парі. Найімовірніше, ваш партнер сприймає вас як іграшку, яка йому належить.  Лялька — це жінка-дитина, яка покірно виконує бажання.

Вигадані прізвиська

Іноді вони можуть звучати дуже смішно й дивно, але це справжній ексклюзив. Такі прізвиська можуть бути пов'язані з якимись важливими для вас подіями або індивідуальними особливостями характеру, зовнішності. «Рижик», «лисик», «чортик», «кнопочка», «зубастик», «бяшка», «пельмень», «ворчок» та подібні говорять про щиру симпатію вашого партнера. А також про те, що йому подобаються у вас навіть недоліки.

Красуня, лапочка, янголятко

Подібні прізвиська говорять про те, що партнера приваблює у вас ефектна зовнішність. І, на жаль, такі імена свідчать про несерйозність намірів вашого супутника.

Крихітка, бебі

Таке звернення до партнера говорить сильний емоційний та фізичний зв’язок між коханими. Разом з тим такі імена можуть означати неусвідомлене бажання партнера закріпити свою владу над вами та свій авторитет.

Гастрономічна тема

«Моя солодка/мій солодкий», «цукерочка», «булочка», «персик», «гарячий», «гаряча штучка» — такі прізвиська вважають показником чуттєвого потягу до партнера та відвертого флірту.

Матуся, татусь

Коли у подружжя з'являються діти, партнери нерідко починають називати один одного «мама» і «тато». Спочатку це відбувається тільки в присутності дітей, а потім і у всіх інших випадках. Подібне звернення один до одного може рано чи пізно вбити пристрасть у взаєминах.

Звернення один до одного на ім'я

Люди називають один одного на ім'я, як правило, на початковому етапі взаємовідносин або коли у пари недостатньо близькості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень