Квитанції прийдуть з затримкою. Як платити за газ новому постачальнику

Майже 9 мільйонів споживачів перевели з Газзбутів до Нафтогазу

Квитанції за газ у червні прийдуть пізніше, аніж зазвичай. Ми уже повідомляли, що з 1 травня майже 9 мільйонів споживачів перейшли з обслуговування компаній, що працюють під брендом «Твій Газзбут», до «Нафтогазу».

Відповідно Нафтогазу, аби розіслати платіжки, клієнтам необхідно присвоїти номер особового рахунку.

Квитанції будуть доступні після 20 червня, і не у паперовому вигляді, а онлайн – в особистому кабінеті my.gas.ua та чатботах GASUA.

Паперові друковані платіжки «Укрпошта» доставить вже після 25 числа поточного місяця і лише у регіонах, де відсутні активні бойові дії.

Через те, що більшість постачальників газу побутовим споживачам не виконують своїх функцій, з 1 травня 2022 року понад 8,8 млн українських домогосподарств отримували газ від Нафтогазу.

 

Саме тому рахунки за спожитий газ у попередньому періоді мають бути оплачені на рахунки «Нафтогаз України». У ситуації, що склалася, процес формування рахунків за травень дещо затримується, – пояснили в компанії.

Потрібно отримати новий номер особового рахунку.

Кожен новий клієнт у «Нафтогазі» має отримати номер особового рахунку.

 

Для цього необхідно перейти в чатбот GASUA у Viber, Telegram або NaftogazGasSupply у Facebook Messenger та ввести код (16 символів).

EIC – це персональний газовий номер об’єкта газопостачання, що складається із 16 символів (латинських літер та цифр).

Наприклад, 56XM19A205987456. Його можна знайти в особистому кабінеті, контакт-центрі вашого облгазу або в рахунку за розподіл чи постачання газу.

Після отримання особового рахунку ви можете зареєструватися в особистому кабінеті my.gas.ua. Саме за його допомогою зручно дізнатися та оплатити рахунки, завантажити довідку про пільги та субсидії, отримати акт звірки тощо, – пояснюють у повідомленні.

Також можна отримати особовий рахунок, звернувшись до контакт-центру  «Нафтогаз України».

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень