Курс валют: Чи варто скуповувати долари?

Прогнози експертів

Станом на сьогодні, 23 жовтня, Нацбанк встановив офіційний курс долара на рівні 36,54 грн/долар (+21 коп. за тиждень), курс євро нині становить 38,28 грн/євро (+ 42 коп. за тиждень).

За словами економічного експерта Олега Пендзина, зараз для отримання прибутку краще тримати готівкову гривню на короткострокових тримісячних депозитах, аніж купувати валюту.

Втім, якщо у вас є заощадження у валюті, продавати їх, аби відкрити чи поповнити гривневий депозит, не варто.

Курс купівлі готівкової валюти у фізичних осіб зараз низький, і це не дасть змоги отримати прибуток від конвертації валюти у гривні з подальшим її розміщенням у банку, – зауважив експерт.

Тим часом експерт Андрій Шевчишин не радить ганятися за швидкими заробітками на гривневих депозитах, а вкладати у валюту, поки долар не дорожчає.

Є відоме правило: коли курс долара низький – треба купувати і, навпаки, не треба продавати без крайньої потреби. Девальваційні настрої в Україні залишаються значними, а ризик появи «чорного лебедя», тобто непередбачуваної події, яка може стрімко змінити ситуацію на протилежну, завжди присутній.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень