Чи є зв’язок між чистотою та наявністю грошей: Відповідь на просте питання позбавить вас безгрошів’я

Як повернути у дім гроші

Багато людей повторюють приказку про те, що гроші – це бруд. Люди, які люблять її повторювати, часто оточують себе брудом і не особливо дбають про те, щоб «прибирати» бруд усередині. І збіг — грошей у них зазвичай немає, тільки бруд.

Бруд зовні, бруд усередині

Гроші це енергія життя, енергія творчості. А енергія життя вібрує на високій частоті. Для грошового потоку необхідно створювати простір, у прямому і переносному значенні цих слів. Якщо простору немає, то і грошей не буде.   

Захаращений будинок — грошей немає

Бувають такі квартири де, не дивлячись на чистоту, є величезна кількість різного мотлоху, який розташований у всіх кутках. Захаращеність простору не дає грошам увійти у ваше життя.

Захаращена машина — грошей немає

Багато хто жартує, що у жінки вдома порядок, а в машині — бардак. У чоловіка — навпаки: у машині порядок, у хаті бардак. Це дурний жарт, особливо при врахуванні того, скільки часу людина проводить в машині. По суті це другий будинок.

Ви бачили машини, які зовні буквально сяють, а сідаєш усередину — і ніби до кімнати жахів потрапляєш. Попільничка повна (якщо вона взагалі є — часом люди просто кидають бички в стару склянку з-під кави), смердить старим тютюном, скрізь якесь сміття, папір від гамбургерів, килимки брудні. Як ви почуватиметеся в такому автомобілі? Як завгодно — але тільки не людиною, гідною великих грошей.

Захаращене робоче місце — грошей немає

Дехто вважає за краще працювати у творчому безладді. Однак, кожен у глибині душі знає, де пролягає межа між творчим безладом та лінню. Якщо ви називаєте лінь творчим безладом, не дивуйтеся, що на роботу приходити не хочеться, а грошей як не було, так і немає.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень