Курс долара перевищив 40 гривень: Що буде далі з валютою?

Експерти дали прогноз

За останній тиждень курс долара на готівковому ринку виріс на 3 грн та перевищив позначку 40 гривень. Та цього року вище вже не буде.

За словами першої заступниці голови НБУ Катерини Рожкової, до кінця 2022 року міжнародні резерви НБУ становитимуть 21 млрд доларів. Цієї суми буде достатньо для підтримки стабільності національної валюти. Тож за попередніми прогнозами долар більше не буде «скакати» вище 40 грн.

Своєю чергою фінансовий аналітик Віталій Шапран зауважив, що під впливом рішень НБУ й надлишку безготівкової валюти, що утворився на ринку, долар вже найближчим часом подешевшає.

Національний банк девальвував гривню більше, ніж очікувалося, тому курс підскочив, однак паніка скоро пройде і долар з гривнею стабілізуються.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень