Курс долара до 8 березня: Аналітик зробив прогноз, чи чекати на «стрибки»

Що буде з доларом

До 8 березня курс долара в банках перебуватиме в межах коридору від 38 до 39,80 грн/дол., а в обмінниках – від 38,30 до 39,15 грн/дол. Про це повідомив аналітик Олексій Козирєв та зазначив, що на міжбанку ситуація по долару змінюватися не буде.

Попит буде перевищувати пропозицію, і Нацбанк буде продавати валюту із золото-валютних резервів. Зараз їх достатньо, і я прогнозую що за цей тиждень НБУ витратить до 670 мільйонів, – зазначив експерт.  

Що стосується готівкового валютного ринку, то Олексій Козирєв прогнозує:

Основна частина обмінників фінкомпаній продовжать працювати у режимі «з обороту», тому що зараз це єдиний для них механізм заробляти гроші. І якоїсь великої гри на підвищення або розгойдування ринку я не бачу. Крім того, користуючись ситуацією, вони якщо і будуть грати, то на пониження.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень