Ніколи не проґавлять особистої вигоди: Імена успішних та багатих жінок

Гроші до них буквально самі липнуть

Дарина

Дівчата з таким іменем від природи мають лідерські риси й підприємницьку «жилку». Вони ніколи не проґавлять власної вигоди, але й витрачати вміють розумно. До них гроші буквально самі липнуть.

Ганна

Власницям такого імені пощастило, адже їх оминають фінансові труднощі. Такі жінки працьовиті та допитливі.

У будь-якій ситуації знайдуть справу до душі, яка ще й принесе дохід. Саме працьовитість і сильний характер є магнітом для притягнення мільйонів у кишені Ганни.

Євдокія

Євдокії - природжені лідери, не бояться ризиків. Власниці цього рідкісного імені ніколи не пошкодують грошей на свій розвиток та навчання. Їхнє багатство здатне примножуватися за помахом чарівної палички.

Карина

Дівчата на ім'я Карина - цілеспрямовані та прагнуть перемог. Здатні працювати наполегливо для досягнення результату. Вони знають, як ставитись до грошей для їх примноження. 

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень