Не знатимуть бідності до кінця життя: 5 жіночих імен, які притягують удачу та гроші

Фортуна до них прихильна

5 жіночих імен, які буквально притягують гроші 

 

Олена

Олени мають сильний і цілеспрямований характер, завдяки якому вони досягають усього, чого прагнуть. Вони люблять створювати плани та поступово втілювати їх у життя.

Найчастіше ці плани стосуються покращення фінансового стану. До того ж Олени вміють розв'язувати всі проблеми, які виникають через гроші.

Тетяна

Тетянам з дитинства вдається правильно розподіляти ресурси, зокрема, фінансові. Вони знають, на що можна витратити гроші, а на чому варто заощадити.

Наталія

Надзвичайна працелюбність і продуктивність Наталій забезпечує їм фінансовий успіх. Гроші дістаються їм нелегко, але попри всі удари долі вони спираються на внутрішній стрижень і йдуть далі заробляти собі на краще життя.

Лідія

У характері Лідій присутні й цілеспрямованість, і фінансова інтуїція, і працелюбність. Однак іноді представниці цього імені воліють отримувати гарні прибутки не тільки власними зусиллями, а й за допомогою інших: батьків чи чоловіка. Разом з цим вони чудово вміють розпоряджатися навіть скромними фінансами.

Ольга

Ольгам доля сприяє найбільше, тому що вони витрачають значно менше зусиль для отримання грошей, ніж власниці вищенаведених імен.

І справа не тільки в постійних прибутках - доля їх оберігає від зайвих витрат. 

Раніше ми писали про 3 жіночі імені, власниці яких виносять мозок своїми примхами. 

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень