Курка з гарбузом та грибами у вершках (РЕЦЕПТ)
Буде смачно і корисно
куряче філе - 700 г
гарбуз - 350 г
шампіньйони - 400 г
ріпчаста цибуля - 200 г
соєвий соус - 1,5 ст. л.
лимонний сік - 1 ст. л.
вершки (20-30%) - 100 мл
вода або бульйон (курячий чи овочевий) - 100 мл
сіль, чорний мелений перець - на смак
соняшникова рафінована олія - для смаження.
Цибулю порізати кубиками. Гарбуз очистити від шкірки і нарізати кубиками зі стороною 2 см. Гриби розрізати на 4 частини. Куряче філе нарізати невеликими шматками.
На сковорідці розігріти олію і на середньому вогні частинами обсмажити курку до рум’яної скоринки. Обсмажене куряче філе викласти на тарілку. В цій же сковорідці обсмажити цибулю до прозорості. До цибулі викласти гарбуз та гриби і, помішуючи, смажити 10 хв.
Додати лимонний сік і соєвий соус, перемішати. Далі додати обсмажене куряче філе, воду чи бульйон, посолити і поперчити на смак. Накрити кришкою, довести до кипіння і тушкувати приблизно 15 хвилин до готовності курки.
Потім додати вершки, ще раз довести до кипіння і відставити з вогню. Перед подачею страву посипати нарізаною зеленню петрушки.
Курка з гарбузом та грибами у вершковому соусі готова.
Смачного!
Джерело - smachno.in.ua
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ