Купуючи ці речі, ви робите помилку й дарма витрачаєте гроші

Сімейний бюджет можна зберегти

Спонтанний шопінг призводить до того, що у шафі місця вже немає, а вдягти досі нічого. Це суцільне марнотратство. Експерти перерахували речі, які не варто купувати.

Одяг для урочистостей

Сукня для урочистої події, дня народження чи випускного має усі шанси «вмерти» в шафі. Це надто яскраве вбрання, яке на інші події ніколи не влягають.

Краще купувати штани, спідниці та блузи, аби потім з ними створювати інші модні образи.

Одяг не по фігурі

Речі, куплені в інтернеті або у магазині без примірки, частенько виявляються замалими. Жінки, роблячи ставку на перспективу схуднення, не відмовляються від покупки. Але найчастіше ці речі лежать у шафі.

Актуальні тренди

Мода надто мінлива, тож в гонитві за трендами ми купуємо одяг, який наступного сезону втрачає актуальність. Краще робити ставку на базовий гардероб, аби речі добре поєднувалися між собою і добре служили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень