Кричав та бив по голові: директор знущався з учня, бо той перешіптувався під час уроку (ВІДЕО)

Директор вже не вперше лупцює дітей

У Вінницькій області в Жабокрицькій сільській школі директор голосно кричав на учня 7 класу і навіть вдарив його по голові. Відомо, що це сталося через те, що діти перешіптувались під час уроку.

Про це розповів потерпілий Тимур та його мати Людмила Данилкіна, повідомляє «Суспільне».

Як все сталося ?

Інцидент стався під час уроку трудового навчання. Тоді директор школи помітив, що діти перешіптуються і він вдарив школяра по голові та голосно кричав на нього.

Тому зараз хлопець боїться ходити на уроки трудового навчання. Зокрема, однокласник хлопця, який зняв інцидент на відео, каже, що в той день директор школи розповідав нову тему, а хлопець перешіптувався зі своїм другом. Це помітив вчитель і почав кричати.

Що розповіли у школі ?

Вчителька географії Любов Кобиль розповіла, що педагогічний колектив знає про методи виховання директора, але нічого не робить. До того ж жінка вже робила йому зауваження, однак чоловік на це не реагує.

Потерпілий із матір'ю
Потерпілий із матір'ю

Мати потерпілого хлопчика звернулась до поліції, а після цього їй зателефонував директор та сказав, що готовий перепросити.

Однак у поліції вже відкрили провадження.

– Кримінальне провадження відкрито за фактом легких тілесних ушкоджень, однак за результатами експертизи можуть змінити правову кваліфікацію на «побої та мордування», – розповів начальник сектору Крижопільської поліції Андрій Чепіль.

 

Директора не відсторонили від роботи

Зазначимо, що у Крижопільській селищній раді створили робочу групу та розслідують інцидент, але директора поки не відсторонили від роботи.

Він сам каже, що він не бив учня, а лише занадто гучно зробив йому зауваження. 

Окрім того, один із учнів розповів, що директор вже не вперше лупцює дітей. Зокрема, 2 роки тому він штовхнув іншого хлопця, через що той вдарився головою об трубу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень