Чоловік, який побив і посадив на ланцюг 10-річного пасинка, отримав умовний строк

Мати бачила, як знущаються з її сина, проте не допомогла йому

Болградський районний суд Одеської області засудив до умовного строку покарання чоловіка, який жорстоко побив і посадив на ланцюг свого 10-річного пасинка.

Подія сталася 3 серпня минулого року в селі Виноградівка, де п'яний чоловік вирішив провчити дитину, яка вкрала велосипед у сусіда. Про крадіжку дорослим стало відомо напередодні, 2 серпня, а розшукали дитину, тільки наступного дня, - пише УНІАН

Зокрема, приблизно о 22:00 п'яний чоловік в кухні побив хлопчика – наносив удари руками по голові, обличчю і в область грудної клітки. Потерпілий не встояв на ногах, впав, а вітчим продовжував його бити, - повідомили в поліції 

Побиття відбулося в присутності його матері, а також інших людей, включаючи старшу сестру. Дитина плакала і кричала, але ніхто їй не допоміг.

Потім, згідно з документом, чоловік затягнув пасинка до спальні, велів старшій пасербиці принести з сараю металевий ланцюг, який використовують для прив'язі собак.

Одним кінцем цього ланцюга він обв'язав ногу дитини, зафіксувавши дротом ланки, а інший – прикріпив до опалювальної батареї.

 

На ланцюгу, довжина якого становила 1,25 метра, хлопчик просидів майже до полудня наступного дня. Коли співмешканець матері вийшов з дому, він самостійно звільнився (зламав дріт між ланками) і втік, - йдеться в повідомленні.

Мати потерпілого намагалася вигородити співмешканця. Вона стверджувала в суді, що підліток постійно тікає з дому і не слухається.

Як пояснила бабуся хлопчика, приблизно 10 років тому помер її син і невістка почала жити з іншим чоловіком - фігурантом справи.

Обидва зловживають спиртними напоями, ведуть аморальний спосіб життя.

Про НП вона дізналася від старшого онука, який вислав їй на мобільний телефон фотографію побитого хлопчика. Тому вона одразу зателефонувала в поліцію.

Заслухавши сторони, суд визнав вітчима винним у скоєнні кримінальних злочинів за умисні легкі тілесні ушкодження та незаконне позбавлення волі.

Йому призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі з 3-річною відстрочкою виконання вироку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень