«Янгол тепер на небі, а винні серед нас»: у Черкасах люди несуть квіти до будинку, де катували 7-річного Андрійка (ФОТО/ВІДЕО)

Батьки залишили дитину на бабусю і дідуся, те що з нього зробили, шокує

Жителі Черкас почали зносити лампадки, квіти та іграшки до місця, де 7-річний Андрій отримав жахливі травми, що призвели до його смерті. Хлопчика доправили до медзакладу у стані коми з численними травмами з будинку нерідних бабусі та дідуся.

Понад 2 тижні він боровся за життя, але безрезультатно. 

Про це повідомляють черкащани у соцмережі.

Місце, де трапилася трагедія... Люди підходять, кладуть іграшки, - написав місцевий журналіст Назарій Вівчарук.

На паркані будинку бабусі та дідуся загиблого хлопчика небайдужі городяни розклеїли плакати, де вимагають справедливого розслідування і покарання винним у смерті дитини.

Маленький Андрій мав би жити та радіти поряд з іншими дітьми«, » Ангел тепер на небі, а винні серед нас. Має бути справедливий суд, - написано на плакатах.

Нагадаємо, що  7-річний Андрійко помер вчора, 5 вересня, так і не прийшовши до тями після коми у Черкаській обласній лікарні. Його нерідним бабусі і дідусю обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Хлопчика доправили до лікарні з важкою травмою голови, відсутніми частинами губи, вуха та статевого органа і пролежнями. Рідні хлопчика розповіли, що він упав з купи цегли.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень