Кремезний чоловік «із наколотими куполами» побив школяра у Рівному

Про це повідомила місцева активістка. Відомо, що бабуся та батько хлопчика звернулись у поліцію

На вихідних між дітьми, які бавились неподалік від однієї із рівненських шкіл, стався прикрий інцидент. Це мало не коштувало життя 12-річному хлопчику. Про інцидент повідомила правозахисниця Ліана Диновська. Диновська навіть виклала фото побиття хлопчика. Наводимо текс її повідомлення без змін:


Коли кремезний чоловік злупцював знайому мені дитину, при тому наніс тілесні ушкодження у вигляді ран, синців і ссадин через одяг - вибачте, прощення такому садизму по відношенню до дитини немає. 
Побитому хлопцю - 12 років, чоловік, який його побив зовні під 120 кг. Удари - в область ключиці, губи і у СКРОНЮ дитини. 
Хлопчик, Богдан виховується без матері. Долучаю фото скроні (скроня дитини розбита), фото спини ( хребет від падіння зчесаний), над губою видно синець, ключиця через одяг з крововиливом. Фото зроблено через 2 дні після побиття, тому немає крові вже зійшли опухлі ділянки.
Відповідні заяви написано до поліції, бабуся звернулася за допомогою до медустанови, висновки СМЕ мають бути сьогодні. 
P.S. Телефон теж розбив.
У чоловіка є татуювання - Купола....

Вищезгадану інформацію журналісту «Радіо Трек» підтвердила бабуся побитого хлопчика. Жінка розповіла таке:

Це сталося у вихідний день, 6 травня, на стадіоні нашої школи. Діти гралися на стадіоні школи, потім пішли прогулятись. Десь біля дому діти почали кидатись камінчиками, і мій онук випадково попав в іншого хлопчика. Той хлопчик у другий клас ходить, маленький, грався на подвір’ї у себе. Мій онук підійшов до нього, вибачився, і уся їх компанія повернулась на стадіон. Згодом туди прийшов батько і з тим хлопчиком, і почав з’ясовувати, хто кидався в малого. Другокласник вказав на мого онука, батько кулаком вдарив онука в обличчя. Губа розпухла, почав боліти ніс, а другий удар був у скроню. Зразу онук впав, каже, що нічого не чув, напевне, зомлів. Побив телефон. Потім додому прийшов із іншим хлопчиком. Мій син з онуком відразу пішли до того чоловіка, а він відповів, що захищав свою дитину. Агресивно їх зустріли ці люди, почали кричати, а коли ми викликали поліцію, то вони закрились в будинку.

Батько побитого хлопчика написав заяву у поліцію, побої зафіксовані.

Завтра, 10 травня, бабуся з онуком піде на судову медичну експертизу.

«Радіо Трек» слідкуватиме за цією історією.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень