Кредитні борги: ПриватБанк пояснив, що буде з клієнтами, які не можуть платити вчасно

Йдеться зокрема про кредитну історію

Клієнтам, які не можуть вчасно вносити платежі – зіпсують кредитну історію. ПриватБанк зазначає, що таких клієнтів позбавлять можливості користуватися кредитними лімітами на картках, крім того, у них не буде можливості позичати кошти у Приваті, але й в інших банках.  

Списувати чи то пробачати борг клієнтам не стануть. При цьому вони можуть обрости штрафними санкціями й відсотками – тож повертати все одно доведеться, ще й більше.

Відповідне випливає з листування між банком і клієнтом на сайті Minfin.

ПриватБанк відповів клієнту, що невиплата боргу або його несвоєчасна виплата спричинить відповідні заходи з боку фінустанови. Тож таким чином клієнт зіпсує свою кредитну історію.

Це може вплинути на суму ліміту у майбутньому. Своєчасне виконання зобов'язань – запорука формування позитивної кредитної історії. Завдяки бездоганній кредитній історії ви можете розраховувати на лояльне ставлення банків при наданні нових кредитів, - відповіли в банку.

Кредитних боржників позбавлять можливості користуватися послугою «оплата частинами».

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень