Кращих керівників тергромад Рівненщини відзначили в обласній раді

Громадам також пропонують інноваційні ІТ-рішення для розвитку

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На Рівненщині розпочинають реалізацію обласної цільової програми національно-патріотичного виховання на найближчі 4 роки. Це одна з головних тем засідання координаційно-консультативної рада при голові Рівненської обласної ради, яка відбулась у понеділок, 6 грудня. Про це повідомляє пресслужба облради.

Окрім того, учасники зустрічі вивчатимуть інноваційні ІТ-рішення для цифровізації та розвитку сучасної територіальної громади.

Також консультативна рада вивчає розробку місцевих програм територіальних громад.

 - Зокрема, заступник начальника  управління – начальник відділу у справах молоді та національно-патріотичного виховання управління у справах молоді та спорту ОДА Наталія Чигир, директор комунального закладу «Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр» Оксана Скляр та голова  громадської організації «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» Юрій Ткачук розкажуть про реалізацію заходів в рамках Обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання у Рівненській області на 2021-2025 роки.

 

Зі свого боку завідувач кафедри Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Євген Найда розповість про розробку місцевих програм територіальних громад, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зустріч присвячена до Дня місцевого самоврядування.

Сергій Кондрачук - голова Рівненської облради.
Сергій Кондрачук - голова Рівненської облради.

Під час заходу відбулось нагородження кращих керівників громад Рівненщини та тих, хто долучився до розвитку місцевого самоврядування та впровадження децентралізації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень