Мер Рівного особисто підписує довідки квасилівчанам. У ЦНАПі

Після утворення Рівненської тергромади мешканці смт Квасилів отримують адмінпослуги в обласному центрі

Фотоколаж - Радіо Трек

Мешканці Квасилова можуть отримати усі адміністративні послуги у рівненському ЦНАПі.

Така можливість у квасилівчан з'явилась з 1 січня 2021 року, після утворення Рівненської територіальної громади, пояснила директорка Рівненського ЦНАПу Наталія Хомич:

Мешканці Квасилова можуть отримати у нас послуги державної реєстрації актів цивільного стану, оформити державну допомогу сім’ям з дітьми. Також ми видаємо посвідчення батькам та дітям з багатодітних сімей. Квасилівчани можуть оформити паспорти громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

 

Здійснюється державна реєстрація речових прав на нерухоме майно, реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Одним із ключових завдань в отриманні адміністративних послуг є видача довідок щодо реєстрації місця проживання осіб.

 

З метою врегулювання порядку отримання таких довідок мешканцями смт Квасилів у Центрі надання адміністративних послуг у місті Рівному було впроваджено тимчасовий порядок видачі довідок у сфері реєстрації місця проживання.

 

Рівненський міський голова Олександр Третяк щоденно власноруч підписує довідки про реєстрацію місця проживання мешканців смт Квасилів.

Наталія Хомич

Команда Центру активно працює над тим, щоб відкрити ЦНАП у Квасилові, додала Наталія Хомич.

З метою максимально швидкого та зручного отримання зворотного зв’язку у Центрі забезпечено роботу додаткової мобільної гарячої лінії для мешканців смт Квасилів за номером телефону: (097) 743 00 43.

Графік роботи Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному:

Понеділок: з 9 до 18

Вівторок: з 9 до 20

Середа: з 9 до 18

Четвер: з 9 до 18

П'ятниця, Субота: з 9 до 16

Вихідні дні: субота, неділя, святкові та неробочі дні.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень