Крадіїв велосипедів впіймали на Рівненщині (ФОТО)

Тепер їм загрожує тюрма

У неділю, 29 жовтня, близько о пів на 10 год ранку велосипед зник з подвір’я 63-річного жителя Дубна. Чоловік звернувся у поліцію.

Правоохоронці запідозрили у причетності до крадіжки 37-річного місцевого жителя. Адже той вже був засуджений не раз раніше за схожі злочини.

 

Підозрюваний зізнався, що вкрав велосипед і віддав його поліцейським.

Друга крадіжка сталася у селищі Млинів Дубенського району. Зник велосипед 71-річного місцевого жителя, який він залишив без нагляду біля кафе. За півгодини, як чоловік повернувся, двоколісного вже не було. Він звернувся у поліцію.

Правоохоронці швидко знайшли зловмисника. Це був 67-річний житель села Пугачівка. Він був нетверезим і забрав чужий велосипед.

Тепер обох крадіїв судитимуть за ч.4 ст. 185 КК України «Таємне викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану).

Їм загрожує від 5 до 8 років тюрми.

Джерело: поліція Рівненщини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень