Козирні аромати осені: 5 нот, які повинні бути у парфумах 

З ними осінь звучатиме у вашому житті по-новому 

Мускус

Нота мускусу ще тисячоліття тому стала символом пристрасті, чуттєвості та спокуси.
Аромат мускусу є виключно теплим, м'яким та привабливим. природний мускус має унікальну здатність додавати глибину та довговічність ароматам.

Кедр

У давнину кедр вважався символом неба, землі та підземного світу: крона його дерев ніби торкається хмар, а коріння сягає глибоко в землю. Аромат кедра нагадує запах сирої та в'язкої землі, але водночас і свіжість вітру.

Кардамон

Кардамон - це пряність, що росте в країнах Південної Азії. Вона має насичений комфортний аромат, що поєднує в собі лимонні та евкаліптові нотки.

Ефірна олія кардамону додає якусь заспокійливу та смолисту ноту східним ароматам, тоді як у деревних та квіткових композиціях воно проявляється свіжістю, що нагадує камфору.

Мох

Уявіть, що ви гуляєте осіннім лісом після теплого дощу. Саме так відчувається нота моху, яка у XX столітті започаткувала цілий клас у парфумерії — шипрові.

Нотка моху має землистий запах лісу з яскравими деревними та чистими трав'яними акордами. Мох - чудовий фіксатор, який підвищує стійкість аромату і додає тонкого напівтому.

Рожевий перець

Рожевий перець - справжнє втілення складності та багатовимірності, що робить кожен аромат, в якому він використовується, неповторним і незабутнім.

Аромат рожевого перцю характеризується складним поєднанням терпкості, солодощів та прянощів. Початкові відтінки зазвичай відчуваються як свіжі та трохи гострі, з легким фруктовим відтінком. Середні додають аромату солодкуватості та терпкості, а базові додають глибину та теплоту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень