«Ковідну амністію» хочуть запровадити в Україні: кого вона торкнеться

Вакцинуватися зможуть навіть ті, хто купив ковід-сертифікат

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Міністерство охорони здоров’я розглядає питання щодо запровадження в Україні так званої «ковідної амністії». 

В першу чергу таке нововведення стосуватиметься невакцинованих від коронавірусу українців, яку купили ковід-сертифікат, розповіла координаторка з вакцинації на Рівненщині Олена Гандзюк.

Ковідна амністія – це послуга для людей, які купили сертифікат про вакцинацію від COVID, але передумали та вирішили вакцинуватися.

 

Коли людина звертається, щоб зробити щеплення, а в електронній системі охорони здоров’я вже є дані про їх вакцинацію, то таку її вакцинують, однак потім проводитимуть розслідування щодо того, хто видав цей сертифікат, –  розповіла Олена Гандзюк.

Крім того, вона розповіла, якщо людина, у якої є сертифікат про вакцинацію, потрапляє до лікарні із з тяжким перебігом коронавірусної хвороби або фіксують смерть, то також проводитимуть розслідування щодо того, звідки взявся ковід-сертифікат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень