Ковальчук не вніс питання про свою відставку до порядку денного

Депутати Рівненської обласної ради відновили роботу після перерви. Голова Володимир Ковальчук відмовився вносити до порядку денного питання про свою відставку, ініційоване фракцією «Конкретні справи».

За словами Ковальчука, таке внесення суперечило б Закону "Про інформацію", згідно з яким  проекти рішень потрібно оприлюднювати за 20 днів до голосування. 

Натомість, депутати не проголосували за порядок денний, без затвердження якого сесія не може розпочатися. 

В залі почалася перереєстрація присутніх. З сесійної трибуни розпочав виступ народний депутат Андрій Лозовий. Розповів про те, як з лідером «радикалів» Олегом Ляшком їздили до матері Надії Савченко.

До слова, «батьківщинівці» в обласній раді ініціювали голосування за звернення до керівництва держави щодо припинення дипломатичних відносин з Росією та вихід з Мінських угод до звільнення Надії Савченко. Нагадаємо, аналогічне звернення напередодні підтримали депутати міської ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень