Чому рівняни отримали окрему квитанцію від «Рівнеоблводоканалу»?

Цього місяця рівняни отримали на одну квитанцію на оплату житлово-комунальних послуг більше. «Рівнеоблводоканал» вийшов із проекту єдиної квитанції.

Як розповів нам в особистій розмові директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш, це було зроблено на вимогу законодавства, адже квитанція повинна містити повний перелік послуг, які сплачує користувач:

Так, зокрема, мова іде про послугу централізованого водопостачання та централізованого водовідведення,  холодного водопостачання та холодного водовідведення. 

Ми спитали у Андрія Карауша, чи не позначиться видрук квитанцій на фінансовій діяльності «Рівнеоблводоканалу», адже при презентації «єдиної квитанції» наголошувалося саме на економії для підприємств-учасників. На це директор водопостачального підприємства відповів, що треба дотримуватися закону. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень