«Якби депутатство було для мене самоціллю, я б зробив собі такий подарунок на день народження», - Королюк

Екс-нардеп прокоментував своє можливе депутатство в облраді

Як відомо, депутат від  «Батьківщини» в облраді складає повноваження.  Йдеться про учасника АТО і завідувача ФАПом з Дубенського району Анатолія Бондара, заяву якого сьогодні зачитали на президії облради. Чому склалася така ситуація, коментує керівник «Батьківщини» в області Микола Кучерук:


Він (Бондар – ред.) мені сьогодні зателефонував і сказав, що він знов підписує контракт в АТО. Тому що він був учасником АТО. Їхню зараз бригаду чи батальйон, точно зараз не пам‘ятаю, переводять в Піски, там не вистачає фельдшерів… Хтось буде заходити (в облраду – ред.), просто я не пам‘ятаю прізвища – хто. Можливо, чи Королюк, чи ще хтось, точно не пам‘ятаю.
 

Нагадаємо, Валентин Королюк, в минулому народний депутат України 7-го скликання від партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», член Політради партії , кілька разів обирався до міської та обласної рад і навіть був першим заступником голови Рівненської обласної ради.

Радіо Трек зателефонувало до екс-нардепа і поцікавилося, чи не простимулював Королюк депутата Бондаря, аби той поступився йому своїм місцем у обласній раді. Такі припущення Королюк відкинув і зауважив – стати депутатом обласної ради для нього не самоціль. Далі пряма мова:


Я б собі зробив би подарунок на день народження, якби для мене це була самоціль. 18 листопада, коли була сесія обласної ради, обирали голову обласної ради тоді, в мене в цей день був день народження.
 

Також  Валентин Королюк зазначив, що переміг на місцевих виборах у двох округах – у Рівному та Дубенському районі і лише недосконале виборче законодавство під час місцевих перегонів-2015 не дозволило йому стати депутатом безпосередньо за результатами виборів.



Якщо так станеться, він (Бондар) написав заяву, а сесія підтримає цю заяву, тоді мене комісія визнає, як наступного…І якщо це станеться, то я не думаю, що я буду відмовлятися, бо маю досвід і Дубенщина – це округ, де я був депутатом Верховної ради, думаю, не найгіршим, хто б як не оцінював…
 

До слова, рішення щодо складання повноважень депутата Анатолія Бондара має бути ухвалене на завтрашній сесії облради, яка розпочнеться об 11 годині.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень