Коваль — Крохмалю: відомий активіст ударив в обличчя керівника лікарні на Рівненщині

Він вважає, що має причину

У Дубно поліцейські встановлюють обставини побиття керівника медкзакладу. Як стало відомо Радіо Трек, це виконувач обов’язків керівника міської лікарні Дубна Володимир Крохмаль. Про це йдеться на сторінці «Дубно влада онлайн».

Пресслужба Нацполіції Рівненщини пише, що  

Напередодні 30 червня, із письмовою заявою до поліції звернувся 49-річний житель Дубенського району, керівник одного з медичних закладів Дубна, про протиправні дії 57-річного рівненського активіста.

Рівненський активіст – це Роман Коваль, пишуть на сторінці «Дубно влада онлайн»:

Напад стався після наради у міського голови з питання оптимізації кадрів у травматологічному відділенні міської лікарні. Володимир Крохмаль пішов до свого автомобіля на стоянці. Все, що відбулося далі, зафіксувала камера відео-спостереження міської ради.
 

З автомобіля марки «Мазда» темно-синього кольору вийшов Роман Коваль. Він підійшов до Крохмаля із погрозами «не зачіпай Серьожу, бо я тобі в морду дам». Зав’язалася коротка суперечка, що переросла у штовханину, в результаті якої Коваль завдав Володимиру Крохмалю удару в обличчя.

 

Після чого разом із двома поплічниками спокійно сів в автомобіль, котрий поїхав у бік Рівного, що теж зафіксували відеокамери на виїзді з міста. А Крохмалю нічого не залишалося, як звернути до поліції.

В поліції цей факт підтвердили: за результатами проведеної першопочаткової перевірки поліцейські з’ясували, що на стоянці транспортних засобів на вулиці Пекарській між чоловіками виник конфлікт, під час якого 57-рівнянин завдав удар в обличчя 49-річному жителю Дубенського району.

В рамках кримінального провадження тривають слідчі дії та встановлюються усі обставини.

Між тим Роман Коваль прокоментував свій вчинок порталу «Дубенщина політична»:

"Ви запитайте не мене, а міського голову Антонюка, він більше знає, це він довів до цього інциденту. І запитайте Крохмаля, який сьогодні з себе корчить страждальця. Якщо вони протягом критично пів року, місяців, чотири, коли було звільнено людей, тероризують районну лікарню в плані звільненнями, скороченнями і це на фоні тої самої так званої пандемії, чесно кажу, цей конфлікт, що виник, я його не робив. Це зробили міські - Антонюк разом з своїм любимчиком Крохмалем".
 

Чому я приїхав? Якщо там працює лікар, завідувач відділення, у якого класно стоять руки, який вміє класно робити операції. Який не має ніякої підтримки. Я Антонюку казав, щоб йому допомогти навіть в плані допомогти зробити цьому лікарю дві операційні та відділення. Він молодий, хоче працювати та коли постійно ставлять палки в колеса, коли постійно принижують на нарадах. Це все робилось тільки з подачі міського голови та Крохмаля - більше нікого.
 

Я знав про це все, що відбувається навколо нього, сам хотів допомогти, він не звертавсь до мене про допомогу. Я приїхав до Антонюка запитати чого цього хлопця тероризують кілька місяців. Це знають всі, запитайте колишнього лікаря Радея (Олександр Радей), з ним так само поступають. Питання в тому, що перехід районної лікарні в місто і коли Радей не міг найти кілька сотень тисяч гривень, щоб позакривати зарплати, то зараз там такий вал грошей по лікарні, воно налічується, певне, десятками мільйонів. Куди ці гроші будуть йти - не знаю.
 

Це буде мати продовження, якщо думали, що це залишиться, сьогодні за Сергія, коли його звинувачують, що він мене замовляв. Мене не можна замовити. Сергій може прославляти місто, область як хірург-травматолог.Людина на свому місці, вона виконує свою роботу. За крадені гроші і за знущання над тими людьми, яких скорочують, виганяють, чинять тиск...Знущатись з людей - це мені образливо навіть.
 

Я не представляю політичні сили, я такий само лікар, працюю в лікарні та знаю, що там робиться. Царем і богом є міський голова - він вирішує все, навіть в плані кадрів. Хтось тобі не підходить - тебе треба з'їсти, хто тебе слухає, прокручує гроші. Якби нині були незалежні структури, які могли б перевірити господарську діяльність міста та лікарні протягом кількох місяців, там випливуть такі суми, що люди будуть хапатись за голову.
 

Це , що сталось - це вина міського головний, який не хотів розв'язувати це питання, а може й робив так, що воно виникло в такому варіанті і теперішнього в.о. головного лікаря. До речі, треба вже було проводити конкурс на цю посаду, а це затягують теж через якісь причині, може голова не може визначитись...Я буду контролювати цю ситуацію і виведу міського голову на чисту воду".

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень