Рівнянина, який поцілив каменем у голову товаришу, додому не відпустять

До завершення слідства він перебуватиме під вартою

Цей інцидент стався у Рівному ще 4 травня – у районі Лебединки.

Близько 18:00 між чоловіками виникла бійка. Під час сутички 25-річний рівнянин Б. кинув у бік опонента камінь, який проламав чоловіку череп.

 

З відкритою черепно-мозковою травмою і забоєм головного мозку 52-річного потерпілого Л. госпіталізували до реанімації, однак через три дні він помер.

Того ж дня – 7 травня – молодику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном у 60 діб.

Не погодившись із рішенням місцевого суду, захист підозрюваного оскаржив його в апеляційному порядку. Правозахисник запевняв, що жодних підстав застосовувати до його підзахисного найсуворішого запобіжного заходу немає, тож просив скасувати ухвалу суду першої інстанції та постановити нову, якою обрати громадянину Б. запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Втім, суд дійшов висновку, що через відсутність у підозрюваного міцних соціальних зв’язків та ризик, що він почне переховуватися від органів досудового розслідування та суду, чоловік повинен залишатися під вартою до 6 липня.

Наразі вирішується також питання щодо зміни кваліфікації злочину: з ч.1 ст. 121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне в момент заподіяння), на ч. 2 цієї ж статті - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть людини.

У разі доведення вини підозрюваного, йому загрожує до 10 років ув’язнення.

За матеріалами пресслужби Рівненського апеляційного суду

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень