Користь води з лимоном для схуднення - це міф. І ось чому 

Досягти результату можна тільки дотримуючись двох нудних, але фундаментальних правила 

Професійні дієтологи запевняють - що культ пиття води з лимоном ніщо більше ніж міф. Сама по собі вода з лимоном ніяк не впливає на схуднення. 

Лимонна вода зволожує і має природну кислотність - якості, які можуть змусити вас піти в туалет після її вживання. Якщо ви зважитеся до і після відвідування туалету, звичайно, ви можете виявити, що втратили вагу. Однак це не втрата від чарівного пиття лимонної води вранці, - пояснила дієтолог і фахівець з діабету Керолайн Томасон.

За її словами не існує на сьогодні чарівної їжі або напоїв які допомагають схуднути. 

І донині ключову роль у цьому питанні відіграє - дієта на фізичні навантаження. Це найважливіші фактори які допомагають схуднути. 

Користь води з лимоном передусім полягає у тому, що вона містить вітамін С та калій  для підтримки водного балансу. Тож спраглим до схуднення експерти радять: 

  • Фізичні вправи: ходьбу, силові тренування кілька разів на тиждень та збільшення кардіо до 150 хвилин на тиждень. 
  • Дієта: зосередження на білок, збільшувати кількість фруктів та овочів, обирати цілозернові продукти та включити здорові жири у свій раціон. 

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: UNIAN

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень