Контрактник з Рівного, який одним махом знищив 54 одиниці ворожої техніки, отримав орден «За мужність» (ВІДЕО)

Захисник з 2021 року воює на Донбасі

24-річному рівнянину Дмитру Воронському присудили орден «За мужність» 3-го ступеня. У перші дні війни захисник одним пакетом «Градів» знищив 54 одиниці техніки окупантів. Понад пів сотні техніки рф втратила у Попасній, що на Донеччині.

Ми чекали цю колону. День чи два її шукали. У підсумку вона їхала, і я одним пакетом (ред. - 40 снарядів за 20 секунд) розбомбив 54 одиниці техніки. Це робота нашої бригади розвідки, артрозвідки. Вони дають нам цілі, а ми вже безпосередньо працюємо.

 

На той період нам треба було під’їхати дуже близько, тому що вони їхали далеко. Град стріляє всього-на-всього на 21 кілометр. Буквально за 5 кілометрів від лінії бігом спрацювали та поїхали, – розповів Дмитро Воронський.

Захисник розповів, що обрав шлях батька та пішов служити у ЗСУ. На Донбасі він з літа 2021 року. Каже, що настрою додають успіхи України та фронті.

Прийшли, думаючи, що вони дуже потужна, сильна армія з таким великим територіальним об’ємом країни. І з'явились наші військові, які дуже добре дали їм «лящей». Треба далі стояти, треба далі допомагати, – каже Дмитро Воронський.

Крім рідних, Дмитра підтримує дівчина Ліза, вона волонтерить.

З нею він познайомився ще до війни у тату-салоні. Ліза набила портрет свого хлопця.

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень