Конкурс малюнка «Мій улюблений олігарх» проводять серед малечі Дніпра

Звернуть увагу на використання дітей у політиці

У Дніпрі в галереї «Артсвіт» у межах цілого проєкту вирішили провести конкурс дитячого малюнка на тему «Мій улюблений олігарх».

Політики та олігархи дуже люблять використовувати дітей в політичних "іграх".

Автором ідеї виступає Максим Ходак. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на пресслужбу «Артсвіт».

Як йдеться в описі, «Метою конкурсу є показати вдячність олігархам. Багато років ми завдячуємо їм розвитком нашої економіки, підняттям іміджу України та збереженням природних багатств! А, як відомо, дитячі очі бачать цей світ більш відкрито, їхні погляди сповнені любові та щирості, тому цікаво поглянути на малюнки дітей, які зображатимуть улюбленого олігарха, якого вони оберуть самостійно».

В адміністрації галереї розповіли, що метою цього конкурсу є показ того, як можна використати невинний, дитячий погляд на світ.

І хоч до участі запрошують дітей віком від 6 до 14 років, було б дуже цікаво побачити малюнки «улюблених олігархів» від дорослих, чиї погляди також сповнені любові, а щирість так і зривається з мови.

До участі запрошують дітей віком від 6 до 14 років.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень