Конфлікт між чоловіками на Рівненщині закінчився різаниною

Двоє осіб отримали поранення

На Володимиреччині сталась різанина.

Конфлікт між чоловіками виник учора, 25 вересня, близько 22 години на окраїні села Бишляк на березі річки Стир.

Поліцейські встановили, що між 26-річним жителем Володимирця та його однолітком, місцевим жителем, тривають давні неприязні стосунки.

Того вечора чоловік разом із трьома своїми товаришами із міста приїхав у село Бишляк, де зустрів 26-річного знайомого. Між чоловіками знову виникла сварка, а потім сутичка, в ході якої місцевий житель вдарив ножем свого опонента.

Потерпілого 26-річного жителя Володимирця доставили до лікарні, де медики діагностували у нього проникаюче поранення черевної порожнини і травму печінки. Чоловіка госпіталізували у хірургічне відділення місцевої лікарні.

Зі слів медиків, загрози його життю немає.

Крім того, у ході конфлікту зловмисник ножем поранив руку 20-річного жителя селища Володимирець. Його після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

26-річного мешканця села Бишляк затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Досудове розслідування триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень