Дві дівчини у Рівному втекли з квартири, в якій стався злочин

Підозрюваного затримали

Поліцейські затримали іноземця, який скоїв розбійний напад на рівнянина. Повідомлення про те, що малознайомий чоловік завдав тілесні ушкодження та заволодів його цінними речами від 28-річного рівнянина до поліції надійшло о 10-ій ранку.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що двоє молодих чоловіків познайомилися в одному із розважальних закладів та вночі поїхали разом на квартиру до 28-річного жителя обласного центру.

 

Запросили туди ще й двох рівнянок.

Під час розпивання спиртних напоїв між господарем та новоспеченим товаришем виникла сварка та штовханина, тож дівчата з квартири втекли.

Гість завдав кілька ударів в обличчя, у результаті чого власник квартири знепритомнів.

 

Коли прийшов до тями, то виявив відсутність на шиї золотого ланцюжка, мобільного телефона, ноутбука та особистих документів.

12 вересня затримали 28-річного громадянина Грузії за вчинений розбійний напад. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як з’ясувалося, іноземець вже потрапляв у поле зору правоохоронців: у лютому цьогоріч скоїв розбійний напад на громадянина Італії.

У серпні слідчі Рівненського районного відділення поліції кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду, де воно зараз перебуває на розгляді.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень