Суд Костополя залишив держреєстратора під домашнім арештом

Бо той вимагав хабаря та «впливав» на іншого свого колегу

Наприкінці серпня поточного року прокуратура області передала до Костопільського районного суду справу колишнього державного реєстратора одного із комунальних підприємств області. Останнього підозрюють у вимаганні хабаря для виготовлення певного пакета документів.

- Під час досудового розслідування слідчими встановлено, що колишній реєстратор під час розв'язання питання здійснення державної реєстрації права власності на три об’єкти нерухомості, попередньо висловив прохання надати йому неправомірну вигоду в сумі 20 тис. грн та 2600 доларів США. Ці гроші призначалися для виготовлення директором одного з ТзОВ технічних паспортів та подальшу їх державну реєстрацію права власності. Бувши позбавленим повноважень вчиняти такі реєстраційні дії, здійснив вплив на іншого знайомого державного реєстратора та запропонував останньому певну винагороду за внесення відомостей до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, — повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

У ході проведеного обшуку у колишнього службовця правоохоронці вилучили 2 600 доларів США.

Судом 37-річному підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на певний час доби.

Найсуворіший вид покарання за вчинення зазначених злочинів — позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень