Кондуктор тролейбуса у м. Рівне – «не офіціант». Через скаргу у соцмережах у чоловіка виникли проблеми

Випадок, про який йдеться - на особистому контролі директора (с) 

Антон Бриних - фахівець зі зв`язків з громадскістю та пресою КП “Рівнеелектроавтотранс”. Він часто "розрулює" конфлікти пасажирів та кондукторів. Очевидно він і відповідає на повідомлення на Фейсбук сторінці підприємства. Пасажирам, у яких виник конфлікт
Антон Бриних - фахівець зі зв`язків з громадскістю та пресою КП “Рівнеелектроавтотранс”. Він часто "розрулює" конфлікти пасажирів та кондукторів. Очевидно він і відповідає на повідомлення на Фейсбук сторінці підприємства. Пасажирам, у яких виник конфлікт

Рівнянці нахамив кондуктор тролейбуса. У спільноті «Рідне Рівне», як пише "Рівне вечірнє", у вайбері користувачка Яна поділилася власною історією:

 - Хочу висловити свою подяку «чудовому кондуктору» тролейбуса за номером 1 (тролейбус 140). В такий важкий час для нашої країни хочеться хоч краплинку людяності.

 

На моє ввічливе прохання до кондуктора закрити вікно я почула у відповідь цілу купу негативу: «Я не офіціант! Я на державній роботі й нічим тут вам не зобов'язаний! Встаньте і закрийте!» Це все супроводжувалося криком на весь салон тролейбуса.

 

Прошу звернути увагу «Рівнеелектроавтотранс» на поведінку Вашого персоналу та роз'яснити їхні обов'язки по обслуговуванню пасажирів та манери розмови! (кондуктор чоловічої статі). 

Чи зверталась рівнянка з офіційною скаргою до комунального підприємства – невідомо. Зате стала відомою реакція КП «Рівнеелектроавтотранс».

 - Хамству - бій! Нечемне ставлення до пасажирів з боку наших працівників є неприпустимим, оскільки це суперечить нашій філософії клієнтоорієнтованості та доброзичливості. Тому, якщо випадок дійсно мав місце, перепрошуємо.

 

У нас налагоджено чіткий порядок опрацювання скарг: за необхідності для оперативного реагування ви можете писати приватні повідомлення на цю сторінку, на які вам дадуть відповіді НЕГАЙНО після розгляду посадовими особами підприємства. Випадок, про який йдеться - на особистому контролі директора.

 

Мусимо нагадати, що пасажири теж повинні виявляти взаємоповагу та бути чемними з кондукторами. Пасажирам дозволяється відчиняти чи зачиняти вікна самостійно, якщо це не заважає іншим, - прокоментували ситуацію у «Рівнеелектроавтотрансі».

На підприємстві зазначили, що допис у соцмережі - це не підстава для дисциплінарного стягнення! Це лише думки однієї людини, часто імпульсивні та не підкріплені доказами.

Нагадаємо, напередодні у Рівному водій маршрутки осоромився. 

На маршруті №53 водій увімкнув російський шансон, хамив пасажирам та бажав пенсіонерам «повиздихувати».

Водія викликали у мерію. І власнику маршруту ультиматум: або працюєте за тими правилами, які встановлені в місті, або прощаємось.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень