Кондратюк забирає у Козловського його військову зарплатню: відомий продюсер обурений

Козловський та Кондратюк припинили співпрацю у 2012 році

Відомий український продюсер Вадим Лисиця поділився інформацією, що Ігор Кондратюк забирає собі левову частку військової зарплатні Віталія Козловського, який зараз захищає нашу країну.

Про це Лисиця розповів на своїй Facebook-сторінці.

Він опублікував спільний кадр з Козловським, з яким нещодавно бачився і зізнався, що не від нього чув про те, що Кондратюк забирає собі гроші Козловського, які артисту виплачують за оборону України.

— До мене нещодавно завітав дійсний боєць Нацгвардії Віталій Козловський.

 

Не від нього (!) я потім дізнався, що левову частку військової зарплатні, що отримує Віталік, забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк.

 

В мене є лише надія, що ці гроші йдуть на допомогу військовим, - написав Лисиця.

Також продюсер зазначив, що розуміє природу таких стосунків, адже й сам був у схожій ситуації зі своїм експідопічним. Але враховуючи статус Козловського Лисиця вважає, що поведінка Кондратюка – «зашквар».

— Я сам був у схожій ситуації з моїм колишнім артистом і розумію природу таких стосунків, але цей випадок мені здається зашкваром, або як каже зараз молодь – «це крінж».

 

Цікаво, що відповість Ігор Васильович? – додав Лисиця.

Як відомо, конфлікт між Ігорем Кондратюком та його експідопічним, співаком Віталієм Козловським триває вже понад 10 років. Співпрацю артист та продюсер розірвали з гучним скандалом і тепер Козловський винен Кондратюку чималу суму грошей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень