Без даху над головою: кого з українських зірок загарбники залишили без житла (ФОТО)

Кому з популярних українців доведеться відновлювати житло

Зарабники за час повномасштабного вторгнення вже неодноразово показали, що в них немає нічого людського: російські солдати знищують будинки цивільних, мародерять та не цураються страшних, жорстоких вбивств.

Через росіян без даху над головою залишилося чимало людей. Не оминула війна й декого з українських зірок.

Валерій Харчишин

Орки знищили будинок фронтмена гурту «Друга ріка» під Гостомелем. він повністю згорів. Як розповів рокер, у будівництво він вкладав всі гроші, що заробляв. 

- Для моїх дітей цей будинок - їхній дім. Їхня Україна. Вчора він повністю згорів. Орки влучили в нього.  У моїх дітей тепер немає «їхньої України». Їм нема  куди повернутися, - написав Валерій.

Харчишин також сказав, що будинок він відбудує, а загарбникам ніколи не вдасться знищити волю українського народу.

Ігор Кондратюк

Відомий український шоумен та телеведучий отримав від росіян “подарунок” на ювілей. Він був на Заході України, коли дізнався від сусідів, що в його бдудинок під Києвом влучив снаряд. 

— Сусіди подзвонили, тому що вони це побачити. Прилетіло також і в ліс, який поблизу нас. Спочатку вони загасили пожежу в лісі, а потім повідомили мені, що у нас з будинком проблеми. Я виклав пост як ілюстрацію того, що рашисти обстрілюють не військові бази, не аеродроми, і вони не воюють з українською армією, — заявив Ігор в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Відомо, що в будинку повибивало вікна й пошкодився фасад.

Ілона Гвоздьова

У будинок відомої української танцюристки Ілони Гвоздьової влучив снаряд. Вона написала емоційний пост, який згодом інстаграм видалив.

— Що ж ви робите, покидьки? Це мирний район, ніяких стратегічних об’єктів тут немає. Ця війна дуже скоро позначиться на ваших життях: ваших чоловіків та дітей заберуть воювати в Україні, ви втратите роботу й не купите техніку, - написала Ілона.

Євген Синельников

Продюсер та ведучий популярного шоу “Орел і решка” дивом врятував себе і сина з пекла, у яке перетворилась Буча.

— Авіація, кадировці, артилерія, зустріч із ворогом у своєму будинку віч-на-віч… Я завжди казав синові: дивись туди, дивись сюди, як гарно… Вперше в житті цього разу, коли ми їхали через Бучу та Гостомель, я просив його закрити очі, тому що це навіть для дорослої психіки дуже тяжко, — заявив Євген у своєму ролику на сторінці в Інстаграмі.

Анна Панова

Українська телеведуча Анна Панова втратила будинок під Києвом, який так любовно будував для їх сім'ї її чоловік. Про це вона розповіла на своїй інстаграм-сторінці. 

- Шматки від іграшкового дитячого візочка. Залишки гойдалки. Руїни будинку. Від оселі, яку з любов’ю майстрував для нашої родини мій чоловік, не лишилося нічого. Після того, як росіяни дозволили нам втекти звідси, тут місяць був їхній командний пункт та медсанчастина. Дивлюся на ці кадри і не вірю, що тут влітку гралася у надувному басейні наша Мілка (донька ведучої - прим. редактора). Не вірю, що тут ми почувалися у безпеці перші три дні війни. Аж поки не прийшли російські танки,- написала під знімками Панова.

Ольга Цибульська

Співачка показала, що окупанти зробили з домом її батьків в Ірпені. Самих батьків вдалося вчасно вивезти.

- Це дім моїх батьків в Ірпені. Точніше те, що було домом. Я дивилась ці фото, відео і плакала. Ридала, бо вони могли бути там. Ті дні, коли не було зв’язку під окупацією орків і відсутність розуміння чи вони живі – найстрашніші, - написала Оля Цибульська.

Віка Сміюха

Ракета прилетіла в будинок екс-учасниці гурту «НЕАНГЕЛИ». В цей час всередині були її батьки. Бомба пробила стелю та підлогу кухні.

- Тепер у нас немає дому. Війна є війна, – розповіла Вікторія.

Маша Фокіна

Онука першого прем’єр-міністра України Вітольда Фокіна, співачка Маша Фокіна на своїй інстаграм-сторінці розповіла, що постраждав будинок її родини в столиці. 

— Весь мій будинок постраждав від уламків ракет. Немає фасаду будинку, не кажучи вже про вікна та двері. Підвал, де місяць ховалася вся моя сім’я, згорів ущент! — заявила дівчина.

Через вибух загинула собака співачки, яка намагалася сховатися, але не вижила.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень