Комунізм у Каліфорнії: шопліфтери вже приходять до магазинів з мішками й забирають що хочуть (ВІДЕО)

Крадіїв не заарештовують, ніхто не хоче працювати, всім виплачують «пособіє» по COVID-19

Більшість з нас не знає, але в США відбуваються дивні речі. Почалося це ще за Трампа, коли запровадили виплати для людей, які втрачали роботу через COVID-19.

Байден, прийшовши до влади, ці програми лише розширив і продовжив їх дію – аж до вересня цього року.

Це викликало дивну проблему – люди перестали влаштовуватися на роботу. Масово. Навіть, коли та робота – є.

 

Який сенс працювати на 2000 дол./міс. (умовно), якщо держава дає тобі гарантовано 1000 дол./міс., коли ти нічого не робиш

Маси людей – десятки мільйонів – користаються тепер з цих програм, що запускає маховик інфляції та породжує небачені раніше проблеми.

Як розповідає відомий в Україні Сергій Фурса:

Дійшло до того, що МакДональд вже навіть сам виплачує по 50 дол. кожному, хто просто – прийде на співбесіду з працевлаштування: бо людей не вистачає і через брак працівників закриваються ресторани цієї франшизи.

З іншого боку, 1000 дол. нікому не вистачає для нормального життя, тож в США почалася пошесть з відкритих пограбувань магазинів.

Ціла серія різних крадіжок на цьому відео

Переважно такі – демонстративні крадіжки товарів з набитими сумками, рюкзаками, возиками та валізами – здійснюють саме афроамериканці. Поліція та працівники магазинів їх не зупиняють, бо, вочевидь, бояться, що їх звинуватять у расизмі.

Особливо повальною практика демонстративних крадіжок стала в Каліфорнії – штаті, який завжди вважався найбільш прогресивним, демократичним та … прокомуністичним.

На відео, що його демонструє CNN, видно, як крадій забирає речі з супермаркету Walgreens і складає їх у чорний мішок для сміття.

 

Підозрюваний продовжує робити це, навіть коли троє людей, включаючи й охоронця магазину, починають знімати його на свої мобільні телефони.

 

Потім підозрюваний кладе мішок з предметами на велосипед і їде до охоронця, який намагається схопити сумку, але без великого успіху:  крадій просто виїжджає з магазину з сумкою на велосипеді.

Як виглядає, ніхто не знає – що з цим усім робити, але як правильно каже один із телеведучих Fox News:

«Відсутність покарання за злочин неминуче – збільшує кількість таких злочинів»

Це злодій перестрибнув вітрину і викрав апаратуру просто на очах у знімальної групи місцевого телеканалу: ніхто нікого не боїться: Працівникам супермаркетів дана вказівка діяти обережно і не втручатися

Повідомляється, що мережа Walgreens в Сан-Франциско просто закриває свої магазини, бо жодної ради та протидії безкарним злочинцям немає. В результаті цілі квартали залишаються в місті без аптек та магазинів неподалік, а це додатково збільшує соціальну напругу.

Нижче подаємо відео з Сергієм Фурсою, якого не запідозриш в анти-американізмі.

Експерт розповідає про інфляцію та виплати в США, які призводять до масового «безробіття» на тлі нестачі робочих рук

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: США
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень