Комунальників, що загинули на Набережній у Рівному, похоронять сьогодні та завтра

Сьогодні в лікарні помер ще один працівник житлово-комунального підприємства

Нагадаємо, на вихідних у Рівному двоє працівників житлово-комунального підприємства впали з даху багатоповерхівки на вулиці Набережній. 54-річний чоловік загинув одразу.

Як вдалося з`ясувати кореспонденту Радіо Трек, розслідуванням трагічного інциденту, що трапився у Рівному, займатимуться не лише правоохоронці. Спеціальне розслідування з приводу загибелі двох працівників ЖКП «Сонячне» вестиме комісія у складі працівників комунального підприємства, обласного управління праці та фонду соціального страхування від нещасних випадків і профспілок.

Разом з тим, в обласному управлінні держпраці не пам’ятають, чи видавали дозволи ЖКП «Сонячне» на роботи з підвищеною небезпекою. Перший заступник начальника управління Микола Нос каже, що таких дозволів вони видають багато, а термін дії одного – п’ять років. Тож, пригадати саме про «Сонячне» він не може:

 

- Так, по-пам`яті - не пам’ятаю, щоб ми видавали дозвіл. Ми в рік їх декілька сотень видаємо. Розумієте, яка це маса дозволів. Я маю пам’ятати про ЖКП «Сонячне»? Відповідно до закону зараз призначено спеціальне розслідування даного нещасного випадку. Створена комісія, яка буде протягом десяти днів працювати, розслідувати причини, обставини, і так далі…зясовувати.

 

Тим часом, для з’ясування інформації щодо того, які ж саме роботи виконували комунальники у ЖКП «Сонячне», нам не вдалося:

 

- Сьогодні-завтра в нас похорони. Немає абсолютно нікого.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень