Для бійців АТО до Миколая збирають книги

Триває благодійна акція «Купив книжку? Купи солдату!»

Організація «Література.РВ» закликає усіх охочих долучитися до збору книг для бійців полку «Азов».

Приносити та надсилати книги можна до 18 грудня. Центри збору – Рівне, Львів, Київ, Тернопіль, Луцьк. Список актуальних і потрібних книжок можна переглянути за посиланням.

Акція триває від 6 грудня. Станом на 15 грудня вдалося зібрати понад сотню книжок у Рівному, Львові та Києві, ще кілька десятків книг перебувають у стані пересилання. Для виконання акції на 100% залишилося знайти ще 39 книжок. У Києві та Рівному книжки збиратимуть до 18 грудня, у Львові, Луцьку та Тернополі – до 17-го. Дата здійснення доставки книжок – 19 грудня.

«Обрана дата завершення акції – 19 грудня – не зовсім випадкова. Організатори вирішили піднести дату до Дня Миколая, аби нагадати читачам та благодійникам, що добро важливо творити і поширювати при кожній нагоді, але особливо – на дні покровителів. Примітно, що саме на цю дату знайшовся транспорт, аби доставити «замовлення» на місце», – зазначено в повідомленні організаторів.

[media=51181][media=51183]

Організатори зі свого боку обіцяють по можливості докупити частину книжок, яких не вистачатиме – тому при бажанні допомогти фінансово благодійників просять звертатися до координатора – Вікторії Дикобраз.

ЩОБ ДОЛУЧИТИСЯ ДО АКЦІЇ:

  • 1. Оберіть книжку з переліку.
  • 2. Запитайте у координатора, чи ця книга ще не придбана.
  • 3. Забронюйте.
  • 4. Передайтеїї контактерам чи координатору.
  • 5. Не забудьте сфотографувати, закласти листівку або підписати з побажанням.

 

Координатор – Вікторія Дикобраз

  • (096) 719-88-10
  • d.kobraz@gmail.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень