У Рівному знайдуть, хто відповідатиме за аварійну вежу у міському парку

Адже нині вона продовжує руйнуватися і становити небезпеку для дітей і підлітків, які біля неї проводять час

Парк, де є небезпечна вежа, поруч з Палацом дітей і молоді

Йдеться про бетонну аварійну факельну вежу у парку біля Палацу дітей і молоді на вулиці Князя Володимира. Якийсь період охороняла вежу, з якої падали від вітру листи бляхи, спортивно-туристична спілка «Рута». Тепер, як писав сайт Радіо Трек, територію парку хоче оформити за собою міське об’єднання парків культури і відпочинку і проводить обстеження тут споруд. Директор об'єднання Андрій Черепанов каже, що вони заварили вхід до факельної вежі, щоб на неї не могли підніматися діти.

А ось балансоутримувачем вежі влада Рівного хоче зробити міський Палац дітей і молоді, оскільки вона розташована поруч із цим закладом. Для цього через суд оформила безхазяйну вежу у комунальну власність.

Детальніше розповідає начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук:  

Ми подали заяву про реєстрацію безхазяйного майна, бо воно ніде не обліковується ні за ким. В результаті після року, як передбачає Цивільний кодекс, ніхто не звертався з документами, що має якісь документи на цю вежу. Ми подали звернення до суду від імені міської ради про визнання права комунальної власності на цю вежу. Тепер є рішення суду, де визнано, що це є комунальна власність територіальної громади міста і тому логічно було би його поставити на баланс ПДМу, оскільки цей об’єкт на їхній території.

Аварійна вежа

Рішення щодо того, кому віддати на баланс вежу – Палацу дітей і молоді чи міському об’єднанню парків культури і відпочинку – буде прийнято на засіданні міськвиконкому у жовтні. Проектом рішення виконкому передбачено, що балансоутримувачем має стати ПДМ.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень