Парк біля ПДМ у Рівному реінкарнують, але не для вигулу собак

Рівняни хочуть, щоб парк біля Палацу дітей та молоді все ж довели до ладу

Як з’ясували громадські активісти, рівнянам парк біля міського палацу дітей та молоді подобається. Є й такі люди, які готові розвивати його, в тому числі і фінансово. Багатьох рівнян, які ходять поряд або через сам парк, лякає сміття та відсутність освітлення. Є й такі, яким не подобається, що парк фактично став місцем для вигулу собак.

Група активістів, які хочуть відновити парк, зауважують кілька основних моментів. Зокрема стало відомо про те, що до кінця 2017 року тут з’являться спортивна та дитяча зони. Детальніше повідомив архітектор-урбаніст Дмитро Котляров:

Парк – унікальний. Тут вже є насадження, тобто залишається облаштувати лише спеціальні зони. До кінця року, в рамках реалізації проекту, який фінансується із «Громадського бюджету», у парку з’являться спортивна та дитячі зони.

Зауважимо, що активісти планують проведення на початку липня такого собі воркшопу. Це дводенна зустріч, яка збере громадськість, активістів та спеціалістів. Результати їх роботи, впевнені самі активісти, допоможуть розробити концепцію відновлення парку біля ПДМ.

До слова, начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко запевнив, що згодом парк перейде на баланс установи, яка його найбільше експлуатуватиме. Тобто на баланс міського палацу дітей та молоді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень