Кому в Рівному призначили субсидії в автоматичному режимі

Ажіотажу в управлінні соціального захисту населення через призначення субсидій немає. За словами начальниці відділу приймання житлових субсидій Лариси Ференчук, більшості субсидіантів її перепризначили в автоматичному режимі:
 

В автоматичний розрахунок потрапили пенсіонери, рівняни що працюють. В кого зарплата більше, ніж мінімальна, адже вилетіли з цього перерахунку якраз ті, хто не мають мінімальної зарплати. Їм треба здавати, якщо вони хочуть, ще раз документи на комісію.

А всі, у кого є пенсії, нормальна заробітна плата й у кого в складі сім’ї не відбулося змін – отримають субсидії в автоматичному режимі.

Такий перерахунок у Рівному провели для майже 18 тисяч сімей. При цьому 4100 домогосподарств у жовтні матимуть нульову субсидію, адже опалювальний сезон розпочався тільки вкінці місяця. Тож перші кошти за повний місяць опалення такі рівняни отримають у грудні – за листопад.

В автоматичному перерахунку у Рівному близько 800 відмов. Це сім’ї які не відповідають названим умовам або ті, хто мають борги за комунальні послуги неоплачені більш як місяць на суму у більш як 340 гривень.

Нагадаємо, перевірити свій статус як отримувача субсидій можна тут.

Новини Радіо Трек  у ТelegramНомер Радіо Трек у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень