Тепло у будинках Рівного з'явиться з наступного тижня

Починається опалювальний сезон

Опалювальний сезон у Рівному почнеться з понеділка 28 жовтня. Відповідне розпорядження міський голова підписав сьогодні. Світлину розпорядження опублікували у спільноті "Рівне.Твоє місто".  Тепло вирішили подавати саме 28 жовтня у зв’язку з похолоданням, говорить Володимир Хомко:

Чому в понеділок? Тому що в понеділок починає холодати. В неділю ще 21 градус тепла, а в понеділок починається похолодання, і далі вже буде низька температура. Починаєтсья опалювальний сезон по всьому місту без виключення.

Опалювальний сезон почнеться й у школах, де з наступного тижня канікули. Навчальні заклади самі вимкнуть теплопостачання до повернення дітей на заняття.

Торік опалювальний сезон у Рівному стартував 22 жовтня. Найраніше цього року на Рівненщині опалювати будинки почали у Вараші. Опалювальний сезон почався на місяць раніше - 26 вересня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень