Кому легко знайти роботу в Польщі? Найпопулярніші пропозиції

Яких фахівців зараз потребує сусідня країна і де влаштуватися буде найпростіше

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

У Польщі, без урахування робітничих професій, неабиякий попит наразі мають працівники готельно-ресторанної сфери, фахівці у сфері логістики, водії, IT-спеціалісти та бухгалтери. У великих містах можна знайти кваліфіковану роботу, а у маленьких – багато вакансій на заводах.

Про це у коментарі виданню «Факти» розповіла фахівчиня з профорієнтації Йоанна Ханлзяк-Бучко:

– Також є великі шанси на отримання роботи у фінансовій сфері, наприклад, у бухгалтерів. Вроцлав має більше вакансій для роботи. У менших містечках або на околицях міст найчастіше розташовані великі заводи та фірми. У них знайдуть роботу люди, які можуть працювати фізично, – каже експертка.

Багато залежить також від кваліфікації співробітників.

У той час як серед робочих вакансій більшість пропозицій для чоловіків, бухгалтером може влаштуватися і жінка, зауважує експертка:

– Варто пам'ятати про покращення та підвищення своїх компетенцій, що може збільшити ваші шанси на польському ринку праці. Знання польської чи англійської зробить вас конкурентоспроможним і дасть змогу знайти кращу роботу.

Зазначимо, в Україні кількість вакансій впала у кілька разів, при цьому кількість відгуків на вакансії злетіла вп'ятеро. Зарплати знизилися у всіх сферах, однак найлегше на сьогодні знайти роботу у продажах, будівництві і транспортній інфраструктурі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень