Робота в Польщі: легально, надійно, безплатно

Безліч вакансій із зарплатою від 20 тисяч гривень

Хочете змінити своє життя і почати заробляти більше? Шукаєте роботу в Польщі? Компанія Паймон ЦПТ Україна має багато пропозицій роботи для вас в кожній професії.

Офіс агентства знаходиться за адресою м. Рівне вул. Набережна, 10. Там на вас чекають із понеділка по п'ятницю з 9:00 до 17:00. Фахівці Паймон ЦПТ Україна все пояснять і представлять найкращу пропозицію роботи для вас.

— Почніть свою подорож у Польщу з нами. Легальна робота в Польщі у вас під рукою. Ніяких посередників, з численними бонусами, безплатне житло.

 

Ми діємо швидко, щоб в найкоротші терміни ви приїхали до Польщі і, нарешті, почали заробляти хороші гроші, - зазначають у компанії.

Паймон ЦПТ Україна постійно запрошує на польські підприємства представників виробничих професій, а також таких фахівців: зварювальники, електрики, будівельники, водії електрокарів, механіки технічного обслуговування та багато інших.

Агентство має роботу і для чоловіків, і для жінок, і для подружніх пар.

Ми оформляємо всі необхідні документи, пов'язані з легалізацією перебування і роботи в Польщі.

Паймон ЦПТ Україна – м. Рівне, вул. Набережна, 10. Ви також можете відвідати сайт Паймон ЦПТ Україна або зв’язатися телефоном: 067 113 74 41.

*на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень