Компанія, яка розробляє захист від DDoS атак, припиняє роботу в Росії

Московити тепер менш захищені

Autodesk та Netscout припиняють роботу на території країни-окупанта. Про це повідомив очільник Мінцифри Михайло Федоров. 

Autodesk – американська транснаціональна корпорація. Вона є найбільшим у світі постачальником програмного забезпечення для промислового і цивільного будівництва, машинобудування, ринку засобів інформації та розваг.

Програми компанії дозволяють створювати цифрові моделі та візуалізації; проводити моделювання та аналіз поведінки конструкцій на ранніх стадіях їх проєктування і навіть випробувати створений проєкт.

NETSCOUT є постачальником продуктів управління продуктивністю додатків і мережевих продуктів. Одним з найголовніших її продуктів є Arbor — рішення для захисту від DDoS атак. Тепер вебресурси втратять мережевий захист.

Крім того, як інформують в Держспецзв'язку, найбільші VPN-сервіси відгукнулися на прохання кіберполіції припинити співпрацю з агресором.

Сервіси KeepSolid, ProtonVPN, Windscribe, здійснюють фільтрацію трафіку та блокують пропагандійські сайти РФ.  Загалом більше десяти VPN-сервісів надають допомогу кіберполіції, попереджають DDoS-атаки на українські вебресурси. 

Крім цього VPN-сервіси Proton, KeepSolid переказують до 30% власних прибутків на потреби української армії.

А за цим посиланням, можна отримати безкоштовну підписку на VPN. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень