«Росіяни не давали Путіну мандат на напад»: у Росії понад 1 млн людей засудили війну з Україною

Підписують відкриті звернення

252 муніципальні депутати Російської Федерації підписали звернення, яким засуджують війну в Україні. Серед них - переважно депутати Москви та Санкт-Петербурга. 

Вони підписали звернення Проти війни:

Співгромадяни! Ми – обрані народом депутати – беззастережно засуджуємо напад російської армії на Україну. Це безприкладне злодіяння, якому немає і не може бути виправдання.

 

Рішення про напад ухвалив особисто президент РФ Володимир Путін. Ми впевнені, що громадяни Росії не давали йому такого мандату.

 

Війна з Україною спричинить катастрофічні наслідки. Загинуть, будуть поранені та скалічені тисячі людей, зруйновані міста дорогою багатьом росіянам землі. Нашу країну чекає засудження світової спільноти, ізоляція, зростання цін та бідність. Надії на хороше життя в Росії руйнуються на наших очах.

 

Ми закликаємо вас не брати участь в агресії та не схвалювати її. Будь ласка, не мовчіть: війну може зупинити лише масове народне засудження.

 

Також понад 830 тисяч жителів Росії підписали петицію «Ні війні» проти війни в Україні, опубліковану правозахисником Левом Пономарьовим.  

У ній оголосили про формування антивоєнного руху і підтримку будь-яких форм мирного протесту проти війни. 

 

Вимагають негайного припинення вогню зі сторони Збройних сил Росії та виведення їх з України. 

 

Називають військовими злочинцями всіх, хто ухвалював рішення про початок бойових дій в Україні. І пообіцяли притягнення їх до відповідальності. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень